Γιατί να μην σχεδιάσω το έντυπο μόνος μου;

   

Με το να σχεδιάσετε το λογότυπο ή κάποιο έντυπο μόνοι σας αλλά και να το δώσετε σε κάποιον ανιψιό σας (ο οποίος αν και δεν είναι σχεδιαστής έχει ταλέντο στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών) σίγουρα θα σας απαλλάξει από το οικονομικό θέμα. Επίσης το θετικό είναι ότι θα είστε ανεξάρτητος, θα το κάνετε όπως θέλετε, όπως αρέσει σε εσάς αλλά και στα αισθητικά σας κριτήρια.

Εμείς ως δημιουργικό γραφείο θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα στη δημιουργικότητα αλλά για τη συγκεκριμένη περίπτωση οφείλουμε να σας ενημερώσουμε: Θεωρούμε ότι ένας επαγγελματίας σχεδιαστής έχει αφιερώσει αρκετό καιρό ή και χρόνια στον τομέα του design και σίγουρα γνωρίζει κάποιες σχεδιαστικές λεπτομέρειες παραπάνω.

Γνωρίζει τα σημεία που θα κάνει το έντυπο επικοινωνιακά σωστό με σχεδιαστική ισορροπία, αλλά  και έχοντας γνώση του ανταγωνισμού θα το σχεδιάσει ώστε να πετύχει το στόχο του. Πολλά έντυπα αν και φαίνονται απλά και ωραία χρειάζονται πολλές ώρες προσχεδιακής εργασίας και μελέτης για να πετύχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα.

 

 

 

 

Dr. Graphics - Μεθοδολογία

Dr. Graphics - Μεθοδολογία